ALLTID KORREKTUR · STOR UTSTÄLLNING · SNABBA LEVERANSER · info@profilservice.se ·  010-155 10 00

Enterprise

Enterprise – Hur vi jobbar med stora företag

Profilservice.se är så mycket mer än en smidig e-handel för profilprodukter och profilkläder. Den större delen av våra affärer kommer från våra kunder där vi har ett etablerat samarbete och arbetar tillsammans för att skapa så mycket kundvärde som möjligt.

Genom ett tätt samarbete kan vi tillsammans med våra kunder planera långsiktigt och ta fram unika, värdeskapande och prisvärda produkter. Vissa kunder väljer att strukturera sina inköp genom en egen kundshop hos oss. Med en egen kundshop kommer flera fördelar, så som en bättre sortimentsöversikt, kostnadskontroll och ett smidigt automatiserat beställningsflöde för profilprodukter. Läs gärna med om våra kundshoppar här.

Oavsett om beställningar görs via en webshop eller manuellt finns det oändliga möjligheter med vad som går att göra. Vi arbetar dagligen med specialdesign åt våra kunder, vilket innebär produkter som tillverkas helt unikt efter våra kunders önskemål. Det kan t.ex vara en väska som tas fram i en helt unik färg, och med en extra ficka, eller en t-shirt där man vill ha sin egen etikett i nacken. Kontakta gärna någon av våra Key Account Managers för mer information!

Profilservice.se sköter totalprofileringen åt flera landsting, noterade bolag, myndigheter och andra organisationer med höga krav gällande sin företagsprofilering. Boka gärna in ett möte med någon av våra Key Account Managers nedan.

VILKEN TYP AV PRODUKT SÖKER DU?

Miljö

Ekologiskt, FairTrade och rättvist. Våra mest miljövänliga trycksaker hittar du här.

Budget

Trycksaker och produkter som är en del av det mest prisvärda i vårt sortiment.

Favorit

Sortimentet med våra personliga favoriter och som vi vet är väldigt omtyckta av våra kunder.

Express

Bråttom? Här hittar du produkter som går att få med extra snabb leverans inom 7 arbetsdagar.

Varför profilservice.se?

Vad gör oss unika? Läs mer om våra styrkor!

Så handlar du

En liten guide till köpprocessen på profilservice.se

Behov av hjälp?

Ring gärna en av våra säljare på tel 010-155 10 00 eller maila oss

Besök vår utställning

Här kan du se våra produkter – 700 kvm showroom! Välkommen!